Bağlantılara atla

İdealkoç

Hakkımızda

İdealkoç’a dair kurumsal bilgiler ve hakkımızda.

Etkinlikler

Yaklaşan eğitimler ve etkinlere dair bilgiler.

Haberler

Bizden güncel haberler ve geçmiş aktiviteler.

Bilgi Merkezi

Size özel makaleler ve İdealkoç paylaşımları

Hizmetlerimize Göz Atın

İş Geliştirme Yöntemleri ve İdealkoç

İdealkoç kurucu ortağı Ömer Faruk Tezcan: “Herkes gelişmek ister ama değişmek istemez, insan değişmekten çekinip, korkar oysa inovasyon, kolektif düşünce ve hayatın değişimine ayak uydurabilmek insanı güçlendirir. İnsanın doğasında gelişim, tevekkül ve yeniden yapılanma var. Bu arayışta olan herkese bu projelere katılmalarını öneriyorum.

Ülkemizin başarısı için, rekabetçi olabilmek ileriye daha rahat gidebilmek için inançlı olmak gelişim için değişime ayak uydurmak gerekiyor.”

Yeni pazarlara açılmak, müşteri portföyünü genişletmek ve ürün/hizmet kalitesini artırmak için farklı stratejiler geliştirilmekteyiz. İdealkoç bazı danışmanlık hizmetleri…

Size Firmalar Nasıl Geliyor?

“Daha büyümek, daha gelişmek, daha dünya çapında bir iş yapmak istiyorum diyerek geliyorlar, biz firma beklentisi doğrultusunda bir proje çıkarıyoruz. Bu hedefe bir yılda mı, üç yılda mı, beş yılda mı, nasıl erişilebilir değerlendirmeye çalışıyoruz.

Şirket ortakları ya da üst düzey yöneticileri ile kararları alıyor, bir deneme yapıyoruz, kullanılan araçlar, VSM, 5S, SMED… bunlar önemli değil, önemli olan firmanın yapabilecekleri doğrultusunda ortaya bir şey çıkarmak, firmalar yıllardır yaptıkları işlerle radikal sonuçların elde edilebileceğine inanamıyorlar, nasıl olabileceğini gösteriyoruz.”

En çok okunan, yorumlanan ve beğenilen içeriklere kolayca ulaşın.

İdealkoç Paylaşımları

Etkinlik Takvimi

Sık Sorulan Sorular

En çok okunan, yorumlanan ve beğenilen içeriklere kolayca ulaşın.

Haberler

Neden İdealkoç

En üst seviyede teorik eğitim; daha yüksek performans sağlayarak sonuç odaklı olmak, +30 yıllık tecrübe, başarı ve geniş açılı bakış.

İş Mükemmelliği

İş mükemmelliği yolculuğunda müşteri rehberliği, sektör bağımsız olarak uygulama ve danışmanlık hizmetleriyle katma değer yaratmak amacımızdır.

Toyota Tarzı Uygulamalar

Ekibimiz, 30 yıldan fazla tecrübeye sahip profesyonellerden oluşur ve Toyota Tarzı araç ve yöntemlerini uygulamada uzmanız.

76.720

Kişi Saat Eğitim

27.200

Saat Danışmanlık

119

Proje

196.700

Kişi Saat Danışmanlık

Görüşme Başlat
Merhaba 👋
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap